Ellen Boswinkel

Trainer, teamcoach, mensenmens

Ellen Boswinkel

Trainer, teamcoach, mensenmens

Als je al je hele leven met veel plezier met mensen werkt, dan kun je er maar beter je beroep van maken. Dat is precies wat Ellen dacht én deed toen ze zo’n 20 jaar geleden startte met haar eerste NLP-opleiding. Mensen en teams in verbinding en beweging brengen, dat is wat Ellen leeft. Zodat ze elkaar weer gaan vinden, soms dwars door de verschillen heen. Zodat het goeie gesprek gevoerd wordt, hoe spannend soms ook. Zo ontstaat de opening om te groeien.

Als nuchtere Twentenaar voelt Ellen zich helemaal thuis in Friesland en de Pollepleats – de trainingslocatie – ligt zo’n beetje in haar achtertuin. ‘Mijn leven gaat altijd over een vleugje toeval. Dingen komen op mijn pad.’ Ook nu weer, hoe mooi.

Vanuit haar expertise als NLP-trainer, Deep Democracy-facilitator, Loslaatcoach en Talentbegeleider brengt Ellen een energieke, rijke en doorleefde mix aan ervaring met zich mee waarin de ontmoeting met de ander centraal staat. En hoe bijzonder om daar met een open hart, van mens tot mens, bij aanwezig te zijn.

“Hoe kun je met elkaar het goeie gesprek voeren?”

Vrijblijvend kennismaken?