Hans Heres

Trainer, weldoener en strateeg

Hans Heres

Trainer, weldoener en strateeg

Het moet kloppen. Voor iedereen. In de boven- én in de onderstroom. Dat is Hans ten voeten uit. Daar waar een ander stopt, zet Hans nog één stap extra. Vanuit zijn oog voor kwaliteit én de overtuiging dat het altijd beter kan.

Als voormalig registeraccountant heeft Hans het fingerspitzengefühl voor wat werkt in organisaties, zowel praktisch en tactisch als strategisch. Vanuit zijn geloof neemt hij de goede zorg voor elkaar mee. Maatschappelijk betrokken. ‘Er zijn’ voor de ander en dat niet alleen met woorden.

Zo ontfermde Hans zich over de Griekse zwerver Lorrie. Een verhaal wat het best tot zijn recht komt als Hans het zelf vertelt – dus als je in de gelegenheid bent, vraag het hem - maar dat Lorrie hem bedankte met de woorden ‘Hans, you gave me new life’, zegt genoeg.

Hans is een familieman en een ‘ouwe seun’ (geboren Harlinger). Geen groter genieten dan op zondagmiddag op het terras van Nooitgedacht aan de koffie samen met zijn vrouw en spelende kinderen.

En precies dit: het genieten, het geloof en de zorg voor het grote geheel maken dat Hans doet wat klopt. Namelijk liefdevolle verbinding maken, van hart tot hart.

“Het mooiste wat ik kan geven, is er zijn.”

Vrijblijvend kennismaken?