Hilde Mellema

Trainer, systemisch coach en liefdevolle levensgenieter

Hilde Mellema

Trainer, systemisch coach en liefdevolle levensgenieter

Een Groningse Friezin met een mix van senioriteit en jeugdigheid. Met een niet te stillen kennis- en leerhonger. Het liefst dansend door het leven, geleid door haar loepzuivere intuïtie en waarnemingsvermogen. Dat is Hilde. Waar zij binnenkomt vult ze de ruimte met warmte en haar lach.

‘Verbinding’ is de rode draad door Hilde’s (werk)leven. Hoe ga je met jezelf en met de ander om? Op een manier die klopt. Die zuiver is. Die recht doet aan de situatie en alle betrokkenen. Dat kan een pittige zoektocht zijn. Dat vraagt de bereidheid om je eigen verhaal onder ogen te komen. En precies daarin is Hilde een vakvrouw. Professioneel en privé. ‘Soms heb je het verhaal terug te volgen, zodat je daarna weer vooruit kunt.’

Gesteund door haar achtergrond in de jeugdzorg en verrijkt met een hoeveelheid kennis en ervaring van het systemische werk waar je u tegen zegt, creëert Hilde een veilige plek om die zoektocht – dat verhaal terug - te ondergaan.

Met een compassievol hart, altijd zorgvuldig en precies voelend wat er in de onderstroom nodig is, neemt Hilde je mee op ontdekkingsreis. Voorbij de woorden, het onzichtbare zichtbaar makend en met een flinke vleug nuchtere noordelijkheid, dat is Hilde.

“Soms heb je het verhaal terug te volgen, om verder te kunnen gaan.”

Vrijblijvend kennismaken?