Peter Scherjon

Trainer, creator en gastheer

Peter Scherjon

Trainer, creator en gastheer

Het ondernemen is Peter met de paplepel ingegoten. Als jong ventje leegde hij de asbakken in de sportkantine van zijn ouders (jaja, dat was toen nog heel normaal) en als puber draaide hij volop mee in hotel Oostergoo. Peter groeide letterlijk op in het bedrijf, hotelkamer 10 was zijn slaapkamer. Niet zo verwonderlijk dat hij de taal van het MKB spreekt, het zit in zijn bloed.

Peters eigen ondernemersreis is er een met vallen en opstaan geweest. Van een zakelijk faillissement naar succesvolle samenwerkingen. Van een burn-out naar één van zijn allerbelangrijkste geleerde lessen: zelfzorg. Want hoe kun je voor een bedrijf en haar mensen zorgen als je niet voor jezelf kunt zorgen?

Vanuit zijn achtergrond in NLP, Kata, ACT en systemisch werk, is Peter meester om dat wat er in de onderstroom hapert naar het bewustzijn te brengen zodat het kan transformeren. Peter leeft vanuit de overtuiging: Alles is leren. Met zijn verhalen en metaforen plus een forse dosis nieuwsgierig- en oordeelloosheid is hij altijd op zoek naar wat kan helpen. Hoe het wél werkt. Praktisch, doorleefd en – heel belangrijk! – graag met humor.

“Praktisch, doorleefd en graag met humor.”

Vrijblijvend kennismaken?