Saakje Bakker

Coach, facilitator en lettervreter

Saakje Bakker

Coach, facilitator en lettervreter

Voorbij zoals het heurt. Voorbij zoals het moet, maar daar waar het klopt. Dat is de plek waar Saakje zich het liefst begeeft en jou ontmoet. ‘Wie ben je écht?’ is haar lievelingsvraag(stuk).

Een geboren Friezin die via een studie Bedrijfskunde naar Den Haag verhuisde en jarenlang als manager voor diverse overheidsinstellingen werkte. Eerst met veel plezier en bevlogenheid, totdat ze de roep van het Heitelân en Memmetaal niet meer kon weerstaan.

Ze verruilde haar kantoorleven in voor een ontdekkingsreis op persoonlijk en werkvlak. Van het begeleiden van spirituele retraites in Andalusië naar lezingen en trainingen over faalkunde. Van opleidingen over storytelling en systemisch werken tot presentatie- en transformatiecoach. Waarbij ze steeds weer tot de conclusie komt: alles is er al. Je moet het alleen weer leren zien.

Saakje heeft één grote liefde: woorden. Dat is ook haar kracht: een ander tevoorschijn schrijven, begeleiden of spreken. Nou vooruit, ze heeft nog een grote liefde. Maar dat moet je haar zelf maar vragen 😉

“Stop met inbinden, start met uitpakken”

Vrijblijvend kennismaken?